KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - SAÇAKLIZADE İLKOKULU

Okulumuz 4/E Sınıfı Resim Sergisi

Mrt

OKULUMUZDA "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA "ATASÖZÜ/DEYİM RESİMLEME" ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Mrt

Okulumuzda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personelleri tarafından yangın tatbikatı yapıldı.

Şbt

4-A Sınıf Öğretmenimiz Ülker KUTLUAY'ın yürüttüğü "We Grow With Love" eTwinning Projesi değerlerimizi öğrencilere kazandırmayı amaçlamaktadır.

Proje kapsamında "Yaşlılara Saygı" değeri için aile büyüklerini ziyaret eden öğrencilerimiz anlamlı ve değerli bir gün geçirmişlerdir.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Sabiha Hülya PURTAŞ ve İngilizce Öğretmenimiz Emine NACAR önderliğinde öğrencilerimiz "Doğa ve Fen Okulu"nu ziyaret ettiler.

Öğretmenlerimiz Yunanistan, Romanya ve Polonya ortaklı "Nature is our home" uluslararası eTwinning projesinde doğa ve hayvanlara duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyorlar.

Doğa ve fen okulunda parkurlarda yarışan, oyunlar oynayan çocuklar keyifli ve verimli bir gün geçirdiler.

Ock

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı dönem sonu faaliyet haftası kapsamında öğrencilerin sosyal ve fiziksel gelişimlerine yönelik etkinlikler düzenleyen 2/D Sınıf Öğretmenimiz Mehmet YILDIZTEKİN'e teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı dönem sonu faaliyet haftası kapsamında öğrencilerin zihinsel, sosyal gelişimlerine yönelik etkinlikler düzenleyen 2/A Sınıf Öğretmenimiz Musa GİTMİŞ'e teşekkür ederiz.

Ock

2/F Sınıf Öğretmenimiz Zafer CİHANGİR, dönem sonu faaliyet haftası kapsamında çeşitli zeka oyunları ve sosyal etkinliklerle öğrencilerimizin zihinsel ve sosyal açıdan gelişmelerine katkıda bulundu.

Çalışmaları için öğretmenimize teşekür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında 4-D Sınıf Öğretmenimiz Fatih KASIMOĞLU ve 4/F Sınıf Öğretmenimiz Arzuhan DOĞAN kahvaltı etkinliği düzenleyerek öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkıda bulundular. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.dönemin son haftasında öğrencilerimizin zihinsel, fiziksel gelişimlerini geliştirme amaçlı etkinlikler düzenleyen 3-A Sınıf Öğretmenimiz Lokman ÖNDEŞ, 3-B Sınıf Öğretmenimiz Nihat YILMAZ ve 4-B Sınıf Öğretmenimiz Güldane SARI'ya teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında 3-C Sınıf Öğretmenimiz Hasibe ÖKSÜZ, 4-C Sınıf Öğretmenimiz Hüseyin ÇINAR, 4-F Sınıf Öğretmenimiz Arzuhan DOĞAN öğrencilerimizin sosyal, duygusal gelişimlerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediler.

Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

4/D sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Fatih KASIMOĞLU liderliğinde birçok etkinlik yaparak 2023-2024 Eğitim- Öğretim yılı 1. Dönemin son haftasını keyifli bir şekilde geçirdiler. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

4/B sınıfı öğrencileri " Sevgiyle Büyüyoruz"  e Twinning projesi kapsamında yazar Ayhan ÇANAK' ı ağırladı.

Öğrencilerle bol bol sohbet eden Ayhan ÇANAK onlara iyilik üzerine hikayeler anlattı, şiirler okudu.

Ara

1-B sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Feyza KAR'ın yaptığı etkinlikler sayesinde hem eğlendi hem de tutumlu olmanın önemini, yerli malı kullanmanın faydalarını öğrendi.

Öğretmenimize çalışması için teşekkür ederiz.