KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - SAÇAKLIZADE İLKOKULU

Ock

4/A Sınıfı öğrencileri atık malzemelerden rengarenk kuş yuvaları hazırlayıp okulumuzun bahçesindeki ağaçlara astılar.

Öğrencilerimizin ve Öğretmenimiz Arzuhan DOĞAN'ın ellerine sağlık.

Ock

1/C Sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenleri İmren İPEK eşliğinde Rafadan Tayfa- Göbeklitepe filmini izlediler.

Film boyunca çok keyifli oldukları gözlenen öğrencilerimiz, sinema etkinliği sonrası öğretmenlerine teşekkür etmeyi unutmadılar.

Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Rehberlik Öğretmenimiz Sabiha Hülya PURTAŞ, sınıflarımıza girerek verimli ders çalışmanın önemini anlattı. Çocukların puzzle parçalarının arkasında yazan verimli ders çalışma notunu okuması ve parçayı doğru yere koyması şeklinde anlatılan konudan çocuklar hem verim aldı hem keyifle dinledi.

Öğrencilerimiz verimli ders çalışma ile ilgili olarak;

1. Dersi dikkatli dinlemenin, dersi derste öğrenmenin önemini
  2. Panlı- programlı çalışmak gerektiğini
  3. Anlamadığını sorarak eksiklerini telafi edebileceğini
  4. Tekrar yapmanın önemini
  5. Masasının üzerinde dikkatini dağıtacak hiçbir şey olmaması gerektiğini
  6. Derse hazırlıklı gelmesi gerektiğini öğrenmiş oldular.

Kas

4/A, 4/D ve 4/E Sınıflarımız

• Panoroma Kurtuluş Müzesi
  • Yedi Güzel Adam Müzesi
  • Mutfak Müzesi
  • Oyuncak Müzesi
  • Dondurma Müzesini gezdiler.

Bu geziler sayesinde öğrencilerimiz, değerlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Gezileri düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar olan öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.