KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - SAÇAKLIZADE İLKOKULU

Ara

1-B sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Feyza KAR'ın yaptığı etkinlikler sayesinde hem eğlendi hem de tutumlu olmanın önemini, yerli malı kullanmanın faydalarını öğrendi.

Öğretmenimize çalışması için teşekkür ederiz.

Ara

Kocaeli Gebze Emlak Konutları İlkokulu ve okulumuz 2/B sınıfı öğrencileri arasında yürütülen "Mektup Arkadaşım Projesi" kapsamında öğrencilerimizin mektupları Kocaeli ilimizdeki arkadaşlarına ulaştı.

Duygu ve düşüncelerini mektuplar yoluyla ileten öğrenciler bu proje sayesinde birbirlerini hiç tanımadan gönül köprüsü kurabildiler.

Öğretmenimiz Deniz GÖZÜSARI ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

4/B sınıfı öğrencileri, Öğretmenimiz Güldane SARI rehberliğinde Milli Mücadele Dönemi Kahramanlarını canlandırdılar. Bazı sınıfları ziyaret ederek kendilerini tanıtıp Milli Mücadele dönemindeki rollerini anlattılar.

Kas

1/B Sınıf Öğretmenimiz Feyza KAR, Kızılay Haftası kapsamında Türk Kızılay'ının önemi ve faaliyetlerini öğrencilerine anlattıktan sonra okul panosu hazırlayarak tüm öğrencilerin dikkatini bu alana çekmeyi başarmıştır.

Öğretmenimize çalışması için teşekkür ederiz.

Kas

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konulu resim ve şiir yarışmasında kazanan öğrencilerimize madalyaları sınıf öğretmenlerimiz tarafından verildi.

Resim yarışması kazananları 2/A Sınıfından Gamze Ü

3/F Sınıfından Elifnaz A.

4/F Sınıfından Başak K.

Şiir yarışması kazananları 2/A Sınıfından Mustafa K.

3/F Sınıfından Fatmagül K.

4/D Sınıfındandan Şeyma K. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyet'in ilanının 100. yılı okulumuzda büyük coşkuyla kutlandı.

Okul Müdürümüz Mustafa KURT'un açılış konuşmasının ardından şiirlerin okunması ve gösterilerle kutlamamız devam etti.

Bu anlamlı günün kutlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

1/F Sınıfı öğrencilerimiz Öğretmenimiz İmren İPEK eşliğinde Blueland Eğlence Merkezinde unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Ekm

1/B sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Feyza KAR eşliğinde Blueland Eğlence Merkezine gittiler.

Gönüllerince eğlenen öğrencilerimiz unutulmaz bir gün geçirdiler.

Ekm

Erasmus'da amaç: öğretmen ve öğrencilerimize yeni beceriler kazandırılması, onların mesleki ve kişisel gelişimlerinin güçlendirilmesidir.

Bu kapsamda 9-14 Ekim tarihlerinde kutlanan Erasmusdays için Okul Rehber Öğretmenimiz Sabiha Hülya PURTAŞ, 4/B Sınıf Öğretmenimiz Güldane SARI ve öğrencilerimiz sınıf panosu hazırladı.

Okulumuzun bahçesinde zeka oyunları turnuvası düzenledi, bu özel gün coşkuyla kutlandı.

Eyl

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Kemal KÖSEKUL katılımıyla yapılan Erasmus toplantısına okulumuzdan Müdürümüz Mustafa KURT ve Sınıf Öğretmenimiz Güldane SARI katıldı.

Toplantıda "Okul Eğitimi Alanında Erasmus Akreditasyonu 2022 Yılı Konsorsiyum Hareketlilik Planı" üzerinde duruldu.

Haz

Türkiye'nin farklı illerinden ve Portekiz, Gürcistan, Slovakya, Yunanistan gibi farklı ülkelerden ortaklarla yürütülen "Short Moral Stories" Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ödülünü almıştır.

Projede evrensel masallar yoluyla değerlerin kazandırılması amaçlanmıştır.

Çalışmalarından ötürü Psikolojik Danışman/ Rehber Öğretmenimiz Sabiha Hülya PURTAŞ'ı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

1/A sınıfı öğrencilerimiz okuma yazmaya geçmenin mutluluğunu Okuma Bayramı ile kutladılar.

Öğretmenimiz Musa GİTMİŞ'in hazırladığı etkinlikler sayesinde keyifli geçen Okuma Bayramı'nda öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Haz

Okulumuzdan mezun olmaya hazırlanan 4-C sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenimiz İmren İPEK eşliğinde pasta kesip neşeli bir gün geçirdiler.

Haz

Okulumuzdan mezun olmaya hazırlanan 4/B sınıfı öğrencilerimiz, Öğretmenimiz Emine SARI eşliğinde pasta keserek keyifli bir gün geçirdiler.

Haz

Okulumuz bahçesinde 1.sınıflarımız, 2.sınıflarımız ve 3-C sınıfı öğrencilerimizin katıldığı eğlenceli çocuk oyunları yarışmaları yapıldı.

Balon patlatma, sandalye kapma, yumurta taşıma, halat çekme, çuval yarışmalarından oluşan eğlenceli etkinliklerde başarılı olan öğrencilerimize madalyaları sınıf öğretmenlerimiz tarafından verildi.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.